Olga logo

Oranje koorts 26 april

Oranje koorts

Op 10 februari vierden wij samen met jou een feestje tijdens de carnavalsoptocht! Nog maar een paar weken en dan is het alweer zover, het grootste Koningsnachtfeest van de regio barst los in de Delftse binnenstad. Met een nieuw thema, nieuwe artiesten, nieuw (kroeg)podium en nog veel meer.

Om jullie te bedanken dat wij op jullie feestje aanwezig mochten zijn, hebben wij speciaal voor jou iets leuks geregeld.

Thema: De Kroegeditie

De Markt wordt dit jaar omgetoverd tot de grootste openluchtkroeg van Nederland. Hoe gaan we dat doen? Een kleine preview.
✓ Kroegpodium? Check.
✓ Pianobar? Check.
✓ De langste polonaise ooit? Check.
✓ Gevarieerd muziekprogramma & kroegmuziek? Check.
✓ De grootste pubquiz van Nederland? Check.
✓ Feestkwartiertjes? Superdubbelcheck.
✓ … Meters bier, kilo’s confetti, verse bitterballen: check, check, check.

Voor jong en oud

Meer dan ooit tevoren is Oranjekoorts een feest voor jong en oud, met een gevarieerd muziekprogramma voor iedereen. Zo vullen onder andere Brainpower, Mr. Belt & Wezol, de enige echt Oranjekoorts huisband Jewelste, de Delftsche Helden en de winnaar van de DJ contest de line-up. Ook hebben we een nieuwe terreinindeling waardoor je naast het feesten met je vrienden ook lekker kunt neerploffen op het terras met foodtrucks.

Feestkwartiertjes en polonaise

Dit jaar zijn de feestkwartiertjes terug, een en al gekkigheid met Q-Music het foute uur Live, Barry Badpak en Bartje Biertje! Daarnaast houden we de langste polonaise ooit, samen met Johnny Gold! Jullie carnavalsgangers zijn hier natuurlijk de allerbeste in! Hoe leuk zou het zijn als jullie een handje komen helpen de langste polonaise ooit neer te zetten?

Kaarten

Bestel je kaarten op https://www.oranjekoortsfestival.nl/tickets