Nettie logo

Even voorstellen

 

Nettie450

Mogen wij aan u voorstellen..? Onze nieuwe Prinses Nettie!

Vanaf drie November 2018 zal Nettie de scepter zwaaien over de Olijkers. Onze Prinses Nettie stelt zichzelf graag aan u voor!

Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Nettie van Nieuwehoven -de Wit. Vorig jaar ben ik tijdens de carnaval getrouwd met mijn Hans en samen vieren wij al heel wat jaren Carnaval in Delft.

Wij zijn altijd in voor een feestje dus kon het niet uit blijven dat ik ook nog eens prinses zou worden. Hans was in het seizoen 2008 -2009, Prins bij de Fuilspuiters en in het seizoen 2012 -2013  zelfs stadprins van Delft.

Carnaval in Delft is top, maar waar wij ook van genieten is, Westerpop en Appelpop. Hier zijn wij dan ook altijd te vinden.

Mijn oude vereniging is verleden jaar gestopt en gaat nu verder als groepering. Helaas heeft een groepering geen prins, prinses of prinsenpaar. Mijn droom om ooit nog eens prinses te worden ging in rook op.

Ik kom al jaren graag bij de Olijkers en heb met veel leden en vrijwilligers een meer dan vriendschappelijke band.

Ik was dan ook blij verrast dat de Olijkers mij gevraagd hebben om dit seizoen voorop in de polonaise te gaan als Hare Doorluchtige Hoogheid.

Voor velen moet het net zo’n verrassing zijn geweest om mij uit de kist te zien komen.

Onze meidengroep die we gestart zijn, stond vertwijfeld te kijken en vroegen zich af … wat nu? Meiden maak jullie niet druk, jullie blijven mijn groep.

Na alle feestjes, die we de afgelopen jaren hebben mogen beleven, is het niet vreemd dat mijn motto tijdens dit carnaval seizoen toch echt is” ik weet niet wat ik gisteren heb gedaan ”,  vandaar dat ik een usb stick heb om als op te slaan.

Mocht u ook zo’n stick en cd ontvangen, vergeet niet te kijken wat hier op staat. misschien zegt u wel : “nu weet ik weer, wat ik gisteren heb gedaan ”.

Rest mijn nog om u allen een fantastisch carnaval toe te wensen en wij zullen u vast ontmoeten op een van de feesten.

H.D.H Prinses Nettie de 1e Prinses der Olijkers.