Olga logo

Even voorstellen

Hallo allemaal,

Olga hoedje blingNou hier sta ik dan als H.D.H. Olga de 1ste, Prinses der Olijkers. Ik denk dat meeste mensen mij wel kennen, maar ik ga mij toch even voorstellen. Hoe is mijn liefde voor de carnaval ontstaan?

Tijdens het seizoen 2007-2008, ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met e.d.c.v. de Olijkers, omdat mijn dochter Jennifer was gevraagd om Jeugdprinses te worden in het seizoen 2008-2009.

Ik wilde ik toch even kijken waar ze terecht zou komen. Het was een vreemde avond, zullen we maar zeggen. Ben niet meer weg geweest en mijn liefde voor de Olijkers groeide met de tijd.

Door mijn dagelijkse werk als medische secretaresse, werd ik al heel snel gevraagd om de Jeugdcommissie te komen helpen. Dit heb ik met veel plezier gedaan en ben daardoor zo begaan geraakt met de Olijkers, dat ik nu al enige jaren deel uitmaak van het bestuur. Ik ben daar actief als secretaris.

Ben enorm trots op mijn man Erwin de Cock, mijn dochter Jennifer, Gorden en natuurlijk niet te vergeten onze katten Minoes en Molly. Verder hou ik niet van alcohol, maar met cola gaat de polonaise ook gewoon door.

De zomer is mijn seizoen en knutselen is mijn ding. Ik ben ontzettend vereerd dat ik hier nu sta als jullie Prinses.

Dit seizoen gaan we van links naar rechts, niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Mijn thema is Bling Bling, want dat is toch echt mijn ding. Ik wens jullie allemaal een fantastisch carnaval.

                                                                                                                                         

H.D.H. Olga de 1ste Prinses der Olijkers. (Olga de cock)