Yvonne logo

 • schoon1en8
 • Yvonne-logo
 • schoon3
 • Yvonne-logo
 • schoon4
 • Yvonne-logo
 • schoon5
 • Yvonne-logo
 • schoon6
 • Yvonne-logo
 • schoon7
 • Yvonne-logo
 • Olijkers

Nieuwsbrief februari 2017

Beste Olijkers,

Nog een paar weken en dan barst het carnavalsgedruis weer los in het Kabbelgat. We zijn uiteraard al een paar maandjes aan het “oefenen” en we kunnen stellen dat het prima lukt. Wij zijn voorbereid op het groot carnaval! U ook?

In januari 2017 hebben we ook nog van jeugdprinsenpaar gewisseld. Tijdens een zeer gezellige en goed bezochte kindermiddag werd wederom de bekende kist binnen gereden waaruit het nieuwe prinsenpaar tevoorschijn kwam.

Z.D.H.Prins Thomas 1e en H.D.H.Prinses Carmen 1e, Jeugdprinsenpaar Der Olijkers.

Opwarmavond 11 februari 2017
Jaarlijks verzorgen alle Delftse carnavalsverenigingen de OPWARMAVOND. Deze avond wordt opgeluisterd door topartiesten, kapellen en nog veel meer. Dit jaar zullen o.a. de LAWINE BOYS en MARCO KRAATS een optreden verzorgen.
11 februari vindt deze grote opwarmavond plaats in sporthal Kerkpolder. De deuren gaan open om 19.30 uur voor alle carnavalsvierders uit Delft en de regio. De kaartverkoop is reeds begonnen en zijn te koop voor € 15,00. Alle informatie staat ook op de site www.stichtingdcv.nl alwaar u de kaarten ook online kan bestellen. Wees snel, want op = op.

Grote carnavalsoptocht door het Kabbelgat.
Op zaterdag 25 februari 2017 zal het carnaval in het Kabbelgat weer in alle hevigheid losbarsten. Zoals gebruikelijk starten we de carnaval dit jaar ook weer met een optocht door het Kabbelgat. Honderden mensen zullen weer langs de kant staan om de creaties te bewonderen. De deelnemers variëren van de Delftse
Carnavalsverenigingen met hun praalwagens en loopgroepen tot commerciële deelnemers, die door hun deelname het carnaval in Delft mede mogelijk maken,

De data's op een rij.

zaterdag 11 februari 2017 Opwarmavond
Zaterdag 25 februari 2017 groot feest met Pascal Redeker
Zondagmiddag 26 februari 2017 Kindermiddag
Zondagavond 26 februari 2017 Koninklijke avond met Arno Kolenbrander.
Maandagavond 27 februari carnavalsavond (artiest nog niet bekend)
De avonden en kindermiddag zullen zoals vanouds weer gegeven worden bij sociëteit Phoenix, Phoenixstraat 30, 2611 AL Delft
Op al deze avonden hanteren wij weer het bekende deurbeleid.
(toegang vanaf 16 jaar en legitimatiebewijs)


Sponsoring:
Wilt u sponsor worden van onze fantastische vereniging, of wilt u dit jaar een spontane advertentie plaatsen in ons jaarboek, kunt u contact op nemen met een van onze bestuursleden op een van onze avonden of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er zijn verschillende aantrekkelijke aangepaste sponsorpakketten met diverse mogelijkheden ook voor een kleiner budget, welke wij graag met u willen doornemen.

Toegang tot onze feesten:

Er zijn nog een aantal leden, die hun contributie nog niet betaald hebben en dus nog geen pasje hebben ontvangen. Doe dit dan alsnog. Er zijn maar 2 manieren om bij ons binnen te komen een geldige ledenpas of een juiste toegangskaart.
Indien u twijfelt over uw lidmaatschap of uw kaart…mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De voorverkoop gaat hard. Indien er kaarten over zijn worden ze aan de deur verkocht, maar ons advies…. Niet wachten maar kies voor zekerheid. Via de ticketservice koopt u snel online kaarten of kunt u zelfs nog lid worden. http://www.stichtingdcv.nl/tickets/contents/nl/d1.html